Over CRETAVO

Als ondernemer steek je jouw tijd en energie het liefst in datgene waar je goed in bent. Zullen wij je bijstaan op de andere vlakken? Wij snappen dat jij niet alles weet van online marketing en het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Gelukkig hoef je niet alles zelf te kunnen.

Laat CRETAVO jouw gids in het digitale doolhof zijn, zodat jij de tijd hebt om je op jouw core business te richten. Wij zijn geen gids met alleen maar mooie verhalen en glanzende praatjes. Nee. Wij werken met duidelijke en begrijpelijke taal en goede oplossingen. Altijd op maat, zodat de  oplossing past bij jouw uitdagingen. Vandaar dat wij ook graag eerst eventjes met jou afspreken voordat we voor je aan de slag gaan. Zo kunnen we al jouw wensen, eisen en dromen in kaart brengen en samen tot de beste strategie komen.

Werkwijze

Ontdek hier hoe wij werken. Dit stappenplan is de basis, maar natuurlijk wijken we hier soms vanaf als dat beter aansluit bij jouw casus.

Kennis maken

We zijn benieuwd naar jou, je bedrijf, waar je trots op bent en waar je tegenaan loopt. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij vertellen wat we voor jou kunnen doen en laten voorbeelden zien van ons werk, jij laat alles even bezinken en bedenkt of je graag met ons verder wilt.

Voorstel & schets

Wat leuk! We mogen voor je aan de slag. Beelden zeggen meer dan woorden, dus wij doen je een voorstel en sturen direct een eerste ontwerp mee. Zo heb je gelijk een goed beeld van de schitterende website die wij voor jou gaan ontwerpen.

Ontwerp op maat

Vervolgens gaan wij het ontwerp verder uitwerken zodat deze helemaal bij jouw bedrijf of persoon past. Dit kan in lijn zijn met een bestaande huisstijl, of juist helemaal nieuw ontworpen worden. Net wat jij wilt. Natuurlijk volgen er een aantal feedback rondes waarin we alles tot in detail uitwerken.

Aan de slag

Nu gaan we écht aan de slag, met het ontwerp in de hand. Wij bouwen je website in een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) dat eenvoudig in gebruik is, zodat jij straks ook zelfstandig aanpassingen door kunt voeren en de website bij kunt houden.

Oplevering

Samen lopen we het werkende eindproduct nog een keer door. In deze fase richten we ons op de SEO van je website, dit bepaald hoe goed je vindbaar bent in Google. Ten slotte maken we afspraken over de livegang van je website (of campagne), zodat alles tot in de puntjes geregeld is.

Blijven verbeteren

Op het moment dat je website lekker begint te lopen, goed zichtbaar is en voldoende bezoekers trekt begint het eigenlijk pas echt. Dit wil je natuurlijk zo houden! Wij denken graag met je mee over onderwerpen als het optimaliseren van je website tot het opzetten van een nieuwe campagne.