Expertise

Dat een mooie en gebruiksvriendelijke website het visitekaartje van nu is hoeven wij jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Je hebt immers al besloten om op zoek te gaan naar een ontwerper die een goede website voor je kan ontwerpen en bouwen. Dat is wat wij bij CRETAVO vol kennis, kunde en enthousiasme doen.

Ontwerp

Niets is zo belangrijk als een goed ontwerp dat aansluit bij de wensen en beleefwereld van je doelgroep. Hen wil je immers bereiken met je website of een advertentie. Een goed ontwerp is dus van groot belang, niet alleen om te laten zien wie je bent als bedrijf maar ook om je doelgroep te raken. CRETAVO helpt je met een ijzersterk ontwerp. Wij komen graag met jou in contact om te kijken hoe we jouw verhaal het best kunnen visualiseren. Het is zowel mogelijk om ontwerpen te laten maken voor offline als online gebruik.

Of je nu op zoek bent naar een aansprekend en gebruiksvriendelijk ontwerp voor je website, wilt rebranden met een nieuwe huisstijl, een logo nodig hebt voor je nieuwe bedrijf of een brochure of drukwerk professioneel vorm wilt laten geven: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Neem contact op om je wensen toe te lichten en om vrijblijvend te kijken hoe CRETAVO je daarbij kan ondersteunen.

Website bouwen

Je kunt niet zonder een goede website. Een website die op ieder apparaat goed werkt, van een desktop tot een laptop en een smartphone tot een tablet. Een website die betrouwbaar is en altijd online staat. Wij helpen jou door een ijzersterke website te ontwerpen die past bij de doelstellingen van jouw bedrijf. Elke website is namelijk anders, dit hangt af van je bedrijfsdoelen. Wellicht wil je jouw website inzetten als online visitekaartje, of is je website je bedrijf omdat je producten, cursussen of diensten verkoopt via jouw website. Wij maken een betrouwbare website voor jou, die niet alleen aan alle technische vereisten van vandaag de dag voldoet, maar ook prettig in gebruik is en goed vindbaar is in Google.

Marketing

Soms heb je een tweede paar ogen nodig van iemand die helemaal fris is binnen het bedrijf. Iemand die onafhankelijk kan meekijken naar alle (online) activiteiten, van het ontwerp van de website tot de inhoud van de Facebookpagina. Iemand die connecties kan leggen tussen de verschillende activiteiten. Schakel CRETAVO in voor al je marketingklussen: van een simpel eenmalig advies tot een langdurige samenwerking. Wij kijken niet alleen met je online communicatie mee maar kunnen ook (een deel van) het proces voor je uit handen nemen. Marketingadvies kun je inzetten op een manier die past bij jouw bedrijf. Dit is altijd zeer persoonlijk en op maat. Neem contact op met CRETAVO voor meer informatie.

Klaar om aan
de slag te gaan?

Bel of WhatsApp Gijsbert nu via 06-12672809 of leer ons wat beter kennen en bekijk onze werkwijze.